Toss

Toss is tennissen als het jou uitkomt

Tossen wordt georganiseerd op vaste dagen/ tijden. Afhankelijk van het aantal wat komt opdagen wordt er gedubbeld of ge-enkeld, steeds in wedstrijden van een half uur, waarna er wordt gewisseld van partner en tegenstanders.

 

Woensdagochtend Toss

Al jaren wordt er getosst op woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur. Er wordt geloot d.m.v. de KNLTB pasjes in groepjes van vier. De speeltijd is een ½ uur en de wisseltijd wordt aangegeven. Er zijn vaak twaalf of meer mensen, zowel jong als oud. Het is altijd erg gezellig.

Het niveau is niet hoog zodat het voor niemand een belemmering hoeft te zijn om mee te doen. Het is een goede gelegenheid om regelmatig te tennissen als je geen vaste partner hebt, maar ook voor nieuwe leden om snel kennis te maken met de club.

Vrijdagavond Toss (vanaf 3 juli)

De komende tijd willen we een aantal keren proberen het Tossen weer op te pakken. Daarom is het vanaf 3 juli ook mogelijk om op de vrijdagavond te Tossen.

Je kunt de hele avond binnenkomen of weggaan. De rackets worden na elk partijtje gehusseld en daar worden weer 4 nieuwe setjes uit getrokken die een partijtje van ongeveer 15 minuten spelen. Voor een ieder (beginners, gevorderden) is er op vrijdagavond om 19:30 plaats om een balletje te slaan.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 592 262 530

T.U.L.P Gieten

Asserstraat 33B
9461 GB Gieten