Aanmelden

Gedurende het hele jaar kan men zich bij de ledenadministratie als lid van de vereniging aanmelden.

Via deze website kunt u zich aanmelden; halverwege de homepage vindt u de balk "Word lid van T.U.L.P Gieten". Daarna opent zich het online inschrijfformulier. 

De ledenadministratie krijgt uw aanmelding binnen. U krijgt nadien een welkomst-mail met uw clubnummer en inloggegevens/ wachtwoord voor de besloten pagina voor leden (Mijn Club).

Bij problemen met het invullen en versturen van het online inschrijfformulier kunt u contact opnemen via [email protected].

Ieder lid ontvangt een KNLTB-ledenpas met pasfoto. Deze pas wordt door de KNLTB verstrekt en dient ook tijdens toernooien en competitiewedstrijden te worden getoond.

De pasjes zijn meerjarig geldig. Voor ieder nieuw lid zal de ledenadminstratie een pasje aanvragen en een afspraak maken voor het halen of brengen.

Nieuwe leden worden via de nieuwsbrief uitgenodigd om deel te nemen aan de diverse activiteiten, maar ze kunnen zich ook zelf aanmelden via email.

Zomerstop bij voetbal of hockey? Doe mee aan de Zomer Challenge!  

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan dagen we jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge!  

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je tot 1 oktober vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt. Je kunt je inschrijven via deze link:  https://www.tulpgieten.nl/form/zomer_challenge_tulp_2023 
De kosten bedragen 45 euro (incl inschrijfgeld).

Bekijk de video: https://youtu.be/SygHtkkDbHg 

Voor meer informatie of aanmelden, neem contact op met
Johan Heijda
06-53760190
Penningmeester TULP