Aanmelden

Gedurende het hele jaar kan men zich bij de ledenadministratie als lid van de vereniging aanmelden.

Via deze website kunt u zich aanmelden; halverwege de homepage vindt u de balk "Word lid van T.U.L.P Gieten". Daarna opent zich het online inschrijfformulier. 

De ledenadministratie krijgt uw aanmelding binnen. U krijgt nadien een welkomst-mail met uw clubnummer en inloggegevens/ wachtwoord voor de besloten pagina voor leden (Mijn KNLTB Club).

Bij problemen met het invullen en versturen van het online inschrijfformulier kunt u contact opnemen via [email protected].

Ieder lid ontvangt een digitale KNLTB-ledenpas. Deze is benaderen via de KNLTB club app, waar je met lidmaatschapsnummer toegang toekrijgt. Deze pas wordt door de KNLTB verstrekt en dient ook tijdens toernooien en competitiewedstrijden te worden getoond.

De oude pasjes zijn niet meer geldig, maar kun je nog wel gebruiken voor toegang tot het park zolang je lid bent. Via de KNLTB club app krijg je toegang tot je actuele digitale ledenpas.

Nieuwe leden worden via de nieuwsbrief uitgenodigd om deel te nemen aan de diverse activiteiten, maar ze kunnen zich ook zelf aanmelden via email.

Speciale lidmaatschappen

- Vriendenlidmaatschap.

- Zomerchallenge, van 1 juni t/m 31 augustus.

Zie hiervoor de subpagina's van Aanmelden.