T.U.L.P Gieten

Welkom bij tennisvereniging T.U.L.P Gieten

T.U.L.P staat voor Tennis Uit Louter PLezier.

TULP is een vereniging waar zowel recreatief als competitief kan worden getennist. Voor degene die recreatief wil spelen worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals gezellige tossavonden en - ochtenden voor alle niveaus. Leden kunnen natuurlijk ook altijd op eigen gelegenheid naar de baan om met elkaar te tennissen. Binnen TULP spelen ook diverse competitieteams (zowel jeugd- als seniorleden).

Ons tennispark ligt op het sportpark De Goorns, tegenover de voetbalvelden. De tennisvereniging beschikt over 4 gravelbanen, waarvan 3 met verlichting en een oefenmuur. Op 2 voormalige tennisbanen is een beachterrein aangelegd waaronder 2 volleybal beachvelden, 1 beach tennisveld en 1 beach handbalveld. De banen zijn bespeelbaar van april tot en met november. Verder beschikt de club over een clubhuis met bar, kleedruimten en sanitaire voorzieningen.

Op dit moment zijn er ongeveer 120 leden waarvan bijna 30 jeugdleden.

Zowel voor jeugd- als seniorleden worden er tennislessen verzorgd door Tennisschool De Rooij. Voorwaarde is dat men lid moet zijn van de tennisvereniging. De kosten voor de tennislessen zijn niet inbegrepen bij de contributie.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 592 262 530

T.U.L.P Gieten

Asserstraat 33B
9461 GB Gieten